And sing…

Ma uitam la episodul 6, sezonul 4, din serialul britanic Skins si ma gandeam cat de fucked up au ajuns toate personajele. Trist este ca reflecta atitudinea si mai ales evolutia atitudinii adolescentilor pe o perioada si nu este doar ca sa fie mai mult, ca sa se uite tinerii. Oricum, m-am bucurat ca a avut un final putin mai optimist decat majoritatea episoadelor din ultimele sezoane.

Si pentru ca tot e toata isteria asta cu ukulele, ma bucur ca i-au invitat pe cei mai buni si anume The Ukulele Orchestra of Great Britain, ca sa cante impreuna cu JJ unul din hiturile anilor 80′ “True” a formatiei Spandau Ballet… e una din melodiile alea pe care o poti fredona dar nu te intereseaza chiar a cui e (sau poate sunt eu ignoranta cand spun asta).

Oricum cel mai tare moment muzical din skins este si ramane sfarsitul sezonului 1 in care mai multe presonaje canta melodia Wild World, a muzicianului cunoscul sub pseudonimul de Cat Stevens. E de observat ca raman cu interpretarea in aria britanica.

Skins ramane in continuare un serial la care merita sa te uiti si numai pentru imaginea atat de diferita si de fotografica, pe care o are, care diferentiaza aceasta productie de orice alt serial cu adolescenti ever made*.

The british,they do it diferent, they do it better!

So here trey are, both of the musical moments. Enjoy!

*later add: e sigurul serial pe care il stiu eu la care odata  la 2 sezoane se schimba cast-ul. In aprile vor incepe castingul pentru szonul 5.  Deabea astept noile personaje care vor constitui a treia generatie din Skins.

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: