Probleme

Am o problema cu un personaj. E un personaj dintr-un tv-show. O aveam de ceva timp. A fost un moment in care m-am gandit sa o exprim creativ, sa fac un episod din A banana’s thoughts despre asta, dar prefer sa scriu pur si simpu despre ce e vorba. Problema mea nu e ca  el minte, toti barbatii mint, asa li se pare lor ca sunt mai stapani pe situatie…dar asta altadata. Nu e ca poate lipsi atat de mult timp de acasa si de la serviciu fara ca nimeni sa-si dea seama ca nu e nici acasa, nici la serviciu, nici la femei. Nu e ca isi poate intretine familia cu tot ce inseamna ea, si intr-un sezon si o casa in plus doar dintr-un salariu de detectiv /analizator de pete de sange. Nu e ca omoara oameni, pentru ca e un spirit justitiar, si ii da aura de erou secret, de confidentialitate cu privitorul serialului, e…bine gandit. Nu e ca vorbeste cu tatal sau care e mort de multa vreme, deci o parte din constiinta lui, care-i mai spune din cand in cand un fel de “don’t go into the dark side”. Nu e nici macar ca-i pot auzi gandurile. Se pare ca asta e una din fateziile oamenilor, sa auda gandurile celorlalti, care pentru Mell Gibson in filmul ala cu femeile s-a dovedit destul de stresant. Ceea ce ma deranjeaza la Dexter este ceva ce nu inteleg. El printeaza imagini cu victimele unui individ caruia urmeaza sa-i curme viata. Deci in afara ca se documenteaza, el descarca poze, le pune pe stick si se duce si ii zice lu’ tanti de la printcenter: “Alea din folderul Robert Brunner”? Sau le printeaza cumva prin departament si nu-l intreaba nimeni ce face cu ele, nu-l vede nimeni? Si cel mai mult ma intreb, de ce le printreaza pe foam board? Putea sa le puna si pe hartie de-mpachetat mezeluri.  Pentru cele 2 minute cu speach-ul lui, ala oricum debea apuca sa le vada, si dupaia da coltul. Adica nu e ca si cum dupa se intalneste cu amicii lui si le spune: “Bai frate, Dexter asta tacnit rau, nici nu inteleg cum m-a prins ca eu le-am hacuit pe-alea, dar ce printuri bune avea, se vede ca-si da interesul. Profesionist, ce mai…”

Si dupaia ce face cu ele, le arunca? Le pune in aceleasi saci cu victimele?  Le da foc? Sau le tine acasa in cutii? Le tine pentru un vernisaj  “Expozitia Retrospectiva a decedatior din Miami 2006-2010”?

Eu daca ar fi sa fac ce face el sigur as face un slideshow. Discret, frumos, poate chiar cu nume la fiecare victima, scris cu un font frumos( un comic sans, ca tot e fontul diavolului ) gen lucida handwriting, sa scoata umanul din el pentru ultimele clipe de viata. Si daca tot e slideshow as pune si muzica, dupa caz. Acum daca stau sa ma gandesc mi-ar si parea rau sa-l sterg dupa. Deci probabil as face dvd-uri. La naiba …acum ce fac cu dvd-urile….?

Advertisements

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: