Enter title here

A trecut si ziua mea. A trecut foarte repede. Avem un sistem de a contoriza evenimentele din viata noastra pornind de la repere in timp cum ar fi  sfarsitul verii, zilele de nastere, revelionul, cel putin asa fac eu si ma gandesc ce faceam anul trecut pe vremea aia, cum eram, cum gandeam, cum vedeam ce se intampla in jurul meu, cum simteam atunci raportat la cu felul in care simt acum. Si mereu ma emotioneaza lucrurile de felul asta. Le simt din ce in ce mai grele iar timpul de la un an la altul trece din ce in ce mai rapid. Insa acum ma simt bine. Stabil. Poate e doar o impresie insa e foarte placuta, aceea de a simti ca intelegi tot ce ai facut si de ce ai facut totul la timpul ala si mai ales ca a fost cel mai bine asa. Sa-ti dai sema ca ai multi oameni in jurul tau dar sunt doar putini cei care te-au vazut in cele mai bune dar si cele mai proaste ipostaze ale tale si chiar oamenii aia ti-au si ramas aproape. Ca oameni pe care nu i-ai mai vazut de mult timp au crescut frumos si chiar daca nu faci parte din viata lor esti mandru de ce au ajuns. Ca ai apucat tu sa stii oameni, la fel, in multiplele lor ipostaze. Pe unii ai reusit sa-i pastrezi aproape, pe altii nu, dar de la toti ai invatat, toti au lasat cate o fraza sau mai multe in povestile tale. Cu putin entuziasm as putea spune ca sunt fericita. Ahh, si tocmai am primit un cadou pe care mi-l doream de mult timp si anume patine pentru gheata! Asa ca daca mai sunt amatori, eu zic sa ne vedem, sa patinam, sa alunecam, sa cadem, sa suportam si vanatai si frig, sa ne ridicam si sa invatam sa mergem mai bine, se ne bucuram impreuna…cred ca e destul de clara paralela. De-abia astept!

Advertisements

Tags: , , , ,

4 Responses to “Enter title here”

 1. Radu Says:

  Pentru ca nu stiu cum/daca pot da mesaje pe tumblr…
  Am stat acum cateva zile si m-am uitat la toate pozele de acolo (aici am citit doar vreo 2 posturi) si… as vrea sa te pozez. Candva.

  • daniela rhu Says:

   Dar trebuie sa stii ca eu de fapt nu sunt fotogenica. Adica proiectul 1 shoot/day este facut exact in ciuda acestui fapt.

   • Radu Says:

    stiu ca e un cliseu, dar… beauty is in the eye of the beholder.
    e un fotoblog captivant, nu stiu exact de ce si incerc sa nu ma intreb tocmai ca sa nu pierd acest sentiment, gand de je ne sais quoi. poate se datoreaza mult si fotografului(ilor) – din ce vad in multe cazuri esti chiar tu de ambele parti ale aparatului.

    as putea sa zic si eu ca de fapt nu sunt un fotograf foarte bun si inca incerc sa ajung acolo. oricum pozele ar putea ajunge si pe 1shoot/day. nu?

 2. daniela rhu Says:

  Sunt de obicei de ambele parti pentru a nu-i stresa mai mult decat o fac deja. Si e mai mult un blog de anduranta :)). Accept sa fiu fotografiata. dar trebuie sa vii cu mai mult decat “iti fac poze”. Da-mi add pe fb si mai vorbim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: